hoe-je-voorkomt-dat-je-wordt-mee-gesleurd-in-het-nieuwsoverzicht-van-facebook

Hoe je voorkomt dat je wordt mee gesleurd in het nieuwsoverzicht van Facebook


LET OP: Alleen beschikbaar voor Google Chrome Webbrowser! Download Google Chrome hier.

Het nieuwsoverzicht, ONGELOFELIJK verleidelijk om even snel een kijkje te nemen en voor je het weet ben je een kwartier verder en ben je vergeten wat je ook alweer wou doen. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat jou dit nooit is overkomen. Gelukkig is er een geweldige (gratis) tool die ik nu al een aantal jaar gebruik en ik adviseer iedereen die wil voorkomen dat hij/zij zijn tijd verdoet om deze tool direct te gebruiken.

Hoe je de News Feed Eradicator installeert en voorkomt dat je wordt meegesleurd in het nieuwsoverzicht

Stap 1: Download News Feed Eradicator for Facebook hier


Stap 2: 
Klik op [+GRATIS]
Facebook Nieuwsfeed uitschakelen

Stap 3: Klik op [Toevoegen]
toevoegen

Wanneer je de News feed eradicator hebt geïnstalleerd is deze direct ingeschakeld. Ga naar Facebook om te kijken of er berichten in het nieuwsoverzicht worden weergegeven. Als het goed is zie je een Quote.

 

Hoe je de Newsfeed Eradicator In- of Uitschakelt

Wanneer je wel bewust het nieuwsoverzicht wilt openen onderneem je de volgende stappen. Onderneem de volgende stappen om de newsfeed Eradicator in- of uit te schakelen:


Klik (rechts) op Google Newsfeed Eradicator het Chrome-menu  in de browserwerkbalk. Selecteer [Extra] en klik vervolgens op [Extensies].

 Google Chome Hulpprogrammas


De Newsfeed Eradicator is ingeschakeld wanneer er een vinkje staat voor [ingeschakeld]

Newsfeed Eradicator is ingeschakeld

 LET OP: Wanneer je de Newsfeed Eradicator uitschakelt moet je Facebook.com eerst opnieuw laden voordat je weer berichten te zien krijgt.

 

Parsifal Tritsch

Over Parsifal Tritsch

Parsifal Tritsch staat bekend om het bedenken van creatieve online marketing strategieën, die resulteren in omzet. Hij spreekt tijdens leerzame Facebook seminars, webinars en workshops. Hij ontwikkelde verschillende videocursussen, waarin ondernemers stap voor stap leren hoe zij Facebook inzetten om meer omzet te genereren.

Zijn visie: “Wanneer je Facebook advertenties vermijdt, kost Facebook meer tijd dan het je oplevert. Wanneer je Facebook advertenties strategisch inzet, gaat Facebook voor je werken.”

comments powered by Disqus

Bel mij terugJe gegevens zijn veilig

Download E-book


Download E-book


Gratis 3-delige video serie

De Formule Achter de ‘Marketing Machine’ Methode

Een video serie waarin Parsifal je laat zien hoe je op de automatische piloot relevante klanten aantrekt, terwijl jij je bezig houdt met je core-business!