Je bevindt je hier:

Diensten + Prijzen

Listbuilding program

Launching program

Facebook profit program

Facebook Campagne

Succesvolle Tijdlijnacties

Cursus: Succesvolle Tijdlijnacties

Facebook als Marketing Machine 4.0

Cursus: Facebook als Marketing Machine 4.0

Wat klanten over ons zeggen:

 • Alex ter Horst

  We willen jullie bedanken voor de goede samenwerking en jullie inzet voor Horecapersoneel en ikwileengoedekok.nl. Jullie campagnes hebben ons in 3 maanden tijd 248 nieuwe horecatoppers opgeleverd. Ongelofelijk!

  Horecapersoneel.biz
 • Bert de Groot

  De eerste resultaten van onze samenwerking zijn een feit en ....bovenverwachting!!!!! Hierbij mijn wel gemeende getuigenis. "De jongens van Digitus Marketing denken mee, zijn creatief en werken met passie voor hun vak! De eerste campagnes waren meteen raak, eindelijk weer grip op de instroom van nieuwe klanten!"

  Fitnesscentrum Roden
 • Christine de Waard

  Bij Digitus Marketing vonden we de specialistische kennis die we zochten om onze campagne naar een hoger niveau te tillen, hetgeen zeker gebeurd is. De heren van Digitus Marketing denken buitengewoon goed mee over alle aspecten van de campagne en hierdoor worden ook buitengewoon goede resultaten gehaald. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking!

  Meguiar's
 • Ibora Zant

  De heren van Digitus Marketing laten Facebook voor mij werken als “Marketing Machine” binnen mijn eigen marketing strategie. Mijn team en ik bespraren enorm veel tijd en we halen 10x zo veel business uit Facebook sinds onze samenwerking! Mijn mailinglijst groeit razendsnel, ik hoef mij geen zorgen meer te maken over hoe ik mijn Seminars en Webinars vol krijg voor mijn productlanceringen, heerlijk! Deze jongens weten heel goed waar ze mee bezig zijn en ik beveel ze aan bij iedereen met wie ik business doe.

  Ibora Zant
 • Judith Strating

  Ik had mij al een beetje vediept in Facebook advertenties. Toen ik hoorde over de videocursus van Digitus, dacht ik dit is voor mij dé oplossing! “Ik heb mijn volledige investering binnen de eerste 2 weken al terug verdiend! Los van het aantal inschrijvingen dat ik nu via Facebook binnenhaal, merk ik dat er veel meer over mijn dansschool gepraat wordt. Ook merk ik dat ik meer likes krijg en dat mijn berichten veel meer mensen bereiken. Kortom, het levert mij veel meer op dan alleen inschrijvingen! Bedankt Digitus!”

  Judith's Dance Point
 • Wolf Rappard

  Dankzij de hulp van Digitus Marketing is in een relatief korte tijd heel veel positiefs gebeurd ten aanzien van mijn Facebookpagina. Naast mijn website wilde ik geïnteresseerden in mijn retreats op Ibiza bereiken via Facebook, en omdat ik ooit Parsifal ergens was tegengekomen tijdens een workshop was mijn besluit snel genomen. Het heeft meer dan verwacht opgeleverd. Zonder hun hulp zou ik nooit zoveel respons en aanmeldingen hebben gekregen als nu het geval is geweest. Een absolute aanrader.

  Taytanchis

Bel mij terugJe gegevens zijn veilig