Facebook Campagne

Facebook Campagne

Een Facebook campagne kan voor ontzettend veel verschillende doelstelling ingezet worden, het is maar net wat je doelstelling is. Je kunt een Facebook campagne inzetten als toevoeging aan je online marketing strategie. Mocht je een campagne in willen zetten om leads te verzamelen (e-maillijst uitbreiden, aanmeldingen of inschrijvingen), maar heb je nog geen landingspagina, neem dan een kijkje bij ons List Building Program.

Facebook Campagne

Waar kan ik Facebook campagnes voor inzetten?

  • Naamsbekendheid
  • Meer website bezoekers
  • Promotie van je business, product, dienst of evenement
  • Leads (e-maillijst uitbreiden, aanmeldingen, inschrijvingen)
  • Lokale bekendheid (meer klanten in je zaak)
Anne Bart de Vries

Recensie Anne Bart de Vries

De samenwerking met het team van digitus marketing is meer dan geslaagd en de investering waard! Met een investering is het de bedoeling dat het meer dan terug verdiend wordt. Dit is zeker gebeurd. Je levert de informatie aan, de jongens bouwen de campagne, denken goed met je mee om alles er uit te halen wat er in zit! Meer dan tevreden over deze samenwerking en zeker ook niet de laatste! Anne Bart de Vries

Erna Basten

Recensie Erna Basten

Alhoewel ik nog wel twijfelde of ik deze investering nu wel moest gaan doen heb ik het toch gedaan. En ik ben blij! Ook heel blij dat het nu afgelopen is want het is druk! Maar dat is alleen maar goed. Ik kon niet verwachten dat er zoveel mensen contact op gingen nemen. Mijn investering is er al lang uit. SUPER!


Looptijd:

1 maand


Investering:

€600 p/m


Looptijd:

2 maand


Investering:

€550 p/m


Looptijd:

3 maand


Investering:

€450 p/m

Facebook Campagne aanvragen