Launching program

Launching program

Heb jij een product, dienst of evenement dat je groots in de markt wil zetten? Dan is het Launching Program voor jou! Het maakt niet uit of het een bestaand of nieuw product, dienst of evenement is. We zullen aan de hand van jouw doelstellingen een 3 maand durende strategie tot in detail uitwerken. De lancering zal in 3 fases uitgevoerd worden; Pre-Launch, Big-Launch, Post-Launch. Tijdens de pre-launch zal jouw doelgroep warm gemaakt worden en jouw mailinglijst uitgebreid worden. De big-launch zal volledig gericht zijn op een webinar, seminar of ander groot evenement waar jouw grote (her)lancering plaatsvindt. Gedurende de post-launch zal de focus liggen op after-sales en/of up-sells om het maximale rendement uit jouw lancering te halen.

Wil jij dit programma inzetten voor een langere termijn dan 3 maanden? Of wil jij gedurende een jaar meerdere grote (her)lanceringen doen? Neem dan een kijkje bij het Facebook Profit Program.

Launching program

Waar kan ik het Launching Program voor inzetten?

  • Een nieuw product, dienst of evenement in een periode van 3 maanden groots in de markt zetten
  • Een bestaand product, dienst of evenement in een periode van 3 maanden groots in de markt zetten
  • Leads (List Building Program – zit bij elk Launching Program in)
Ibora Zant

Recensie Ibora Zant

De heren van Digitus Marketing laten Facebook voor mij werken als “Marketing Machine” binnen mijn eigen marketing strategie. Mijn team en ik besparen enorm veel tijd en we halen 10x zo veel business uit Facebook sinds onze samenwerking!

Mijn mailinglijst groeit razendsnel, ik hoef mij geen zorgen meer te maken over hoe ik mijn Seminars en Webinars vol krijg voor mijn productlanceringen, heerlijk! Deze jongens weten heel goed waar ze mee bezig zijn en ik beveel ze aan bij iedereen met wie ik business doe.

Looptijd & Investering


Looptijd:

3 maand


Investering:

€2497 p/m

Launching program aanvragen